Sortida 11 i 12 de maig
Aquest cap de setmana hem fet la ultima sortida de la temporada, i hem anat a la Cerdanya.
Dissabte sortim del poli a les 7 del mati amb els cotxes i ens dirigim cap a Estana. Parem a esmorzar a Ponts. Arribem el bonic poble d’Estana i comencem la caminada. Els 18 caminadors que ens hem ajuntat creuem el poble i agafem el camí que, primer passa pel Coll de Pallers, després pel coll Roig i arriba al preciós Prat de Cadí als peus de la serralada. Un cop fem les fotos de rigor, agafem el camí de retorn passant pel mig d’un bosc molt maco, on al cap d’una estona parem a dinar. Seguim fent camí i finalment arribem a Estana.
A la tarda anem cap a l’hotel de Bellver de Cerdanya, ens dutxem i anem a fer un tom per Puigcerdà.
El diumenge ens dirigim cap el refugi del Malniu, comencem a caminar travessant boscos i rierols fins arribar al llac del Malniu. Seguim caminant cap el Prat Fondal i després arribem a l’Estany de Mal. Volíem fer una volta circular, però l’excés de neu ens fa entornar pel mateix camí.
Un cop arribats als cotxes ens encaminem cap a Alp on farem el dinar de comiat.
Ens veiem la propera temporada.
Salut i cames.

les fotos