Camí del Riu de Bitlles

Avui ens hem ajuntat 17 caminadors. Comencem la ruta en el carrer de l’Escorxador de Sant Pere de Riudebitlles, sortim del poble pel pont I agafem el camí de la Noguera, que ens portarà a Sant Quinti de Mediona. Creuem tot el poble i arribem a Les Deus on esmorzem.

Aquí agafem “El camí del Riu” que transcorre al principi pel costat del riu Mediona i després va cap a l’interior passant pel Molí del Rabí, Molí Blanc i Ca l’Oliver.

Continuem baixant el riu passant per rescloses, pélags, escales I ponts de fusta, creuent el riu moltes vegades per les pedres que hi ha. Mes avall entrem a la llera del Riu de Bitlles passant per la zona del Plataners, la Font del Quadres on donem per acabada la ruta i tornem al punt d’inici donant una volta per l’interior de Sant Pere de Riudebitlles.

les fotos