Sortida caminant per la comarca dia 18.03.18

Salts de Canaletes

Avui ens trobem 31 caminadors i anem amb cotxe fins a Canaletes.

Comencem la caminada i ens dirigim cap el Torrent Fondo fins arribar al primer salt d’aigua del dia, el Salt dels Capellans. Seguim caminant i passem pel mig d’unes vinyes, creuem la carretera i anem a buscar el segon salt. Baixem un camí molt dret, però gracies a unes cordes guanyem un gran desnivell, i arribem al Torrent de la Cremada i mes tard al Salt dels Cups. Fem una mica marxa enrere per entrar al Torrent de la Bleda i després al Salt del Cargol , on hi esmorzem.

Reprenem la marxa i en forta pujada i gracies a unes cordes arribem a una pista que ens portarà al Salt de la Mala Dona. Seguim caminant i al cap d’una estona ja som els cotxes. Ens fem la foto de rigor i fins la propera sortida.

les fotos