Avui anirem a Montserrat. Anem amb els cotxes fins el Bruc i agafem una pista on un tros mes enllà hi aparquem. Comencem a caminar, i de seguida comencem a pujar. Passem pel costat de l’agulla del Timbaler i una mica mes amunt arribem a la zona anomenada dels Pallers. Seguim caminant i recorrem el Torrent dels Cirerers, fins arribar al refugi Vicenç Barbé, on hi esmorzem. Després de fer el cafè seguim la ruta pel camí del Pas del Príncep fins arribar a la cruïlla del Torrent del Lloro , on comencem a baixar direcció a la cova de l’Arcada. Un cop arribats a aquest indret fem la foto de grup i seguim el camí passant pel costat de la font d’en Xebret i al cap d’uns minuts arribem ja als cotxes.

Avui ens hem reunit 14 caminadors. El dia no pintava gaire bé, però finalment no ha plogut.

Com a dada curiosa us passo els noms d’algunes de les agulles de la regió on hem estat avui:

Agulla Alta de la Miranda, Corpus Christi, de l’Arbret, l’Esquelet, la Carnavalada, dels Tres, la Figuereta, del Capdamunt, del Giravolt, del Sol Ponent , dels Ossos, de l’Era dels Pallers, Bolo Joe, El Broc del Setrill, El Cap de Guerrer, el Carbassó, el Dàtil, el Martell, el Pingüí, el Sabre, el Senatxo, el Totxo de l’Enano, i així fins a 100 agulles nomes a la regió on hem estat avui.

En total a la muntanya de Montserrat hi ha unes 600 agulles.

Les fotos