Des d’AEMdeKP, responem a la sol·licitud dels amics de la JCUACC (Junta Central d’Usuaris de l’Aqüífer Carme-Capellades) que estan fent un fantàstic treball per la divulgació de la sensibilització i la cultura de l’aigua, mitjançant el projecte Mon Submergit, que vol ser un espai de difusió d’aquest aqüífer. Podeu trobar informació a la següent adreça: http://www.monsubmergit.cat/

Per això ens han sol·licitat que compartim amb ells algunes rutes interessants pels voltants de Capellades, si pogués ser amb alguna relació amb l’aigua (passar per alguna font, nova o antiga, molí, etc).

Es indispensable que les rutes estiguin verificades per vosaltres mateixos, penseu que s’oferiran com recurs a visitants de fora de la nostra Comarca.

Esperem les vostres aportacions, si teniu rutes per compartir envieu-les a comunicacio@aemdekp.com

A part, estem obrint un Wikiloc del Club, on compartirem totes les rutes que ens envieu, tant de senderisme com BTT com running, a veure si fem un bon catàleg d’activitats!

Gràcies per la vostra col·laboració.

AEMdeKP