Sortim com sempre del Poli a les 5 de la matinada, tots amb cara de son, iniciem la baixada cap a La Rata i La Pobla, seguint el camí que fem servir cada any.
Aviat comencem a veure com s’aixeca un dia preciós i asolejat, i així es mantindrà. Arribem a Can Massana cap a les 9, allà s’ens afegeixen els que s’els han enganxat els llençols…
Un bon esmorzar per recuperar forces, i ataquem la Muntanya Màgica, pujant pel GR fins a Sant Benet, aquests últims quilòmetres ja amb una bona caloreta, i arribant al Monestir baixant per les escales cap a la 1 del migdia, on ens esperaven impacients unes cervesetes ben fresquetes.
Després de saludar-les cordialment, i apurar fins l’escuma, pujem a la plaça a fer-nos la fotico que veieu al cap d’amunt d’aquest text.
Aquesta vegada hem estat vint-i-quatre, i el ritme de marxa ha estat molt bo.
Per celebrar el final de una temporada que s’ha carateritzat per la qualitat de les sortides, perque superar la qualitat de la gent ja es impossible, fem el dinar de comiat, recuperem forces, bé, uns més que altres, oi Manel?… anant ja rumiant noves rutes per fer a partir de octubre. Ben bé podem dir que el punt final de la temporada han estat els coulants de xocolata…mmm, que no tot ha de ser esport!
Ens veiem molt aviat!

comentaris: Rafa Saiz

les fotos