CAMINANT PER LA COMARCA 13/03/2016


Del Monestir de Santa Cecília agafem el GR 172 direcció Can Maçana, per trobar la cruilla que ens indica el camí de la Font de la Llum amagada darrera una llastra de roca despresa. Remuntem la canal per arribar al portell del Migdia.

Comencem a baixar, tot seguint el camí arribarem a la canal del Migdia, agafem el camí de la dreta. Més endavant es passa per un tram aeri que dóna unes vistes força espectaculars a l’excursió i continuem per arribar al Montgròs, que ens ofereix unes magnífiques perspectives de Montserrat.

Baixem, tot passant pel Coll de les Comes, la balma de les Pruneres i Coll del Miracle, per enfilar de baixada la canal del Miracle, fins trobar el GR que ens durà al punt d’inici de l’excursió.
Avui hem estat 20 caminadors.

comentaris: Francesc Torres

Les fotos