Sant Pere Sallavinera 17.01.2016

Sortim com sempre des del poliesportiu i avui ens dirigim amb cotxes cap a l’alta Anoia, concretament al poble de Sant Pere Sallavinera. Un cop allà aparquem a l’entrada del poble al costat del camp de futbol i seguidament ens posem a caminar.
Ens dirigim per una pista ample cap el terme de Montconill, tot passant pel costat de la masia de cal Generoso. Un cop hi arribem ens posem a esmorzar.
Reprenem la marxa cap el torrent del Torres i uns quants metres mes avall arribem al GR-7 que el seguim fins a trobar un trencall que ens portarà després de quatre quilòmetres de pujada fins a Les Coromines, i d’aquí seguim fins a Seguers.
Mes tard agafem un corriol que ens portarà fins a Sant Pere, on hi arribem després d’haver caminat 17 quilòmetres.
Avui ens hem reunit 22 caminadors.

les fotos