Sortida de Aemdekp dies 25 i 26 d’abril. (Sortida de club i sortida de caminant per la comarca)
Alquézar (Sierra de Guara)
El primer grup format per 12 persones, vam arribar el dissabte a Alquezar, on ens vam acomodar a un petit hotel, seguidament vam poder fer una primera sortida, en la que vam coneixer algunes de les espectaculars muntanyes de la Serra de Guara, amb una llarga caminada que ens va portar fins al Mirador de las Clusas (vistes de las sierras y del cañón del río Vero), balsas de Basacol, abrigos de Quizans, covacho de Chimiachas, on vam poder veure les pintures rupestres.
En tornar, un passeig per la preciosa població, un bon sopar i a dormir, amb vistes a la Colegiata de Alquezar, iluminada a la nit, i amb un silenci absolut.
Mentre els de dissabte dormien, 10 matiners més ens trobavem al poli de Cape i sortiem a trobar-nos amb la resta del grup. Esmorzem a Guara unes pastes típiques, un bon cafè, i ens posem en marxa per fer la Ruta de les Pasareles o Barranco de las Fuentes, sobre el riu, i després iniciar la ruta circular de Alquezar a Asque, puente de Villacantal, puente de Fuendebaños, miradors, gaudint del río Vero (restes de preses, sèquies y molins).
Acabem amb un bon dinar, i després anem a visitar la colegiata.
Una bona sortida, molt bona companyia, i un lloc del tot recomanable.

Per acabar, agrair l’esforç i la companyia del Carlos, que com a anfitrió, ens va acompanyar i guiar en tota la sortida, va ser un gran guia. Gracies, Carlos.


Les fotos