Sortida a Montserrat: Volta pel “Camí de les ermites”
Deixem el cotxe a Santa Cecilia i des d’aquí iniciem una volta circular que ens oferirà unes vistes fantàstiques.
Direcció a Montserrat, seguim per la carretera i molt a prop comença el corriol que ens porta al camí vell de les arrels (que va des de Can Massana a Montserrat).
Seguim el camí fins al peu de la Canal Plana (que de plana no en té res!). Durant tota la canal ens guiem per les fites, ja que el camí està força maltmès.
Just al coll, sortint ja de la canal veiem unes magnífiques vistes. No deixem el corriol, que ens portarà, ja de baixada, a les diferents ermites.
En el cas sortim del recorregut per veure’n alguna de més amagada.Abans d’arribar a Sant Salvador triem un raconet genial on fer parada i fonda, esmorzar tot fent tertúlia per a poder seguir caminant. Ermites com Sant Salvador, Sant Benet, la Santíssima Trinitat, Santa Creu i Sant Dimàs donen el nom de “El camí de les ermites” a aquest recorregut.

A partir del pla de la Trinitat desfem el camí direcció Can Massana per tornar de nou al cotxe, molt aprop d’aquesta cruilla comença a ploure, i arribem al cotxe amb un bon ritme i una mica molls.
Comentaris: Montse Albareda


Les fotos