Avui ens hem aplegat 21 caminadors. Sortim com sempre del poliesportiu amb els cotxes i ens dirigim a Sant Marti Sarroca, un cop allà aparquem els cotxes i comencem la ruta. Agafem el camí de l’Ermita i al cap d’una estoneta arribem a l’ermita de Sant Joan de Lledó. Seguim caminant i passem per la masia de Can Vallès, travessem la riera de Pontons per una passarel•la, i agafem un corriol que ens portarà a dalt la serra. Al cap de poc parem a esmorzar. Seguim la ruta passant per la riera de Comallera i mes tard agafem un corriol que ens portarà un altre vegada a la riera de Pontons, l’anem traspassant d’un costa a l’altre fins arribar a Sant Marti. Ens dirigim cap els Castell i l’Església on fem una paradeta per fer quatre fotos, al cap de 5 minuts mes arriben als cotxes. Avui hem fet 12 quilòmetres.
Comentaris: Jordi Bernadet.

Les fotos