Aquesta vegada ens hem ajuntant 31 caminadors per fer una volta per Sant Pere Sallavinera a l’alta Anoia. Com sempre sortim del poliesportiu a les 9 del mati i agafem els cotxes per dirigir-nos cap a Sant Pere. Sortim de Sant Pere pel barri de la Corosa i enfilem fins la via del tren. Just travessada enfilem per un marge i seguim el corriol en direcció est, que ens portarà a un sembrat. Continuem per un corriol i passem per l’esvoranc de la via del tren soterrada. A les parets podem veure el forats que van fer per posar les barrinades. Sortim de la via i seguim en direcció a Seguers, on trobem el plafó informatiu de la necròpolis de Seguers on ens hi parem a observar-la. Seguim per una pista que en portarà al Forat de cal Pepa on esmorzem. Continuem per una pista que ens portarà a prop de les Coromines on agafem un corriol i creuem un torrent en direcció a Seguers, on passem per costat de l’església i continuem amunt fins passar pel Forat de cal Sans.Seguim pel costat d’un sembrat fins arribar a dalt la carena. Seguim per una pista passant per cal Botó i després per cal Generoso i al cap de uns metres arribem a Sant Pere Sallavinera. Hem caminat unes 4 hores. Ha fet un dia molt clar i fresquet.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos