Avui hem fet la primera sortida de la temporada. Hem sortit del poliesportiu, 23 caminadors, a les 9 del mati i hem baixat per la costa de cal Manel fins el cami de la Font de la Reina i a l’alçada de cal Violant hem travessat el riu Anoia aprofitant la passarel•la que es va posar per fer la cursa del Neandertal. Seguim caminant pel costat del riu fins arribar a la corba de Cal Carol, on travessem la carretera.Després agafem un camí que ens portarà fins el repetidor. Anem seguint caminant i al cap de poca estona parem a esmorzar. Reprenem la marxa i baixem direcció a la Pobla de Claramunt. Passem per sota la carretera i la via del tren i agafem un camí obert també per la cursa del Neandertal que ens farà creuar un altre passarel•la. I ja al cap de poca estona arribem a Capellades. Hem fet uns 16 quilometres, i ens ha fet un dia molt clar.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos