Sortim a les 9 del mati del poliesportiu, per visitar les fonts de Capellades i voltants. Som 26 persones, i avui per fi sembla que el temps ens acompanyarà. La primera font que visitem es la dels bombers, després la font Cuitora nova i la vella. Pugem pel camí de la casa dels “Enanitus” i la següent font es la de Montserrat, després el Llangardaix de dalt, el Llangardaix de baix, la font dels Capellans, que per cert molta gent no la coneixia, creuem la carretera i baixem pel camí de Cal Violant, passem pel camí de la font de la Reina on hi esmorzem. Visitem les dues fonts, la nova i la vella, seguim caminant cap a la següent font que es la de Camaró, aquesta ja no existeix. Després passem per la de Fígols i seguidament entrem a Capellades per visitar les següents fonts: Font del carrer Verge de Montserrat, font del Passatge Escales, font del Carrer García Lorca, font de la plaça Espanya, font del carrer de la Mercè, font del carrer Dr. Fleming, font de la plaça Verdaguer, font dels jardinets de la plaça d’Espanya, font del Marquès de la Pobla, les tres fonts que hi ha a la bassa, dues fonts al carrer de Garbí, font de la plaça Sant Miquel, font del carrer Lluís Companys, font del carrer Sant Francesc, font del Cavallet, les dues fonts del Tall de Meló, font de la Història, font del carrer Costa Pomes, font del carrer Girat i finalment la font de la plaça Angel Guimerà. En total han estat 12 kilòmetres de recorregut i hem estat 4 hores.

Les fotos