Aquest diumenge hem fet la ultima sortida de la temporada. A les 5 del matí, 23 caminadors sortim del poliesportiu, direcció a Montserrat. Encara fosc arribem a la Pobla, després passem pels Masets , quan ja comença a clarejar. Passem per Can Brugués i després per la Font del Ferro . Mes endavant creuem la carretera al coll del Bruc, passem per Sant Pau de la Guardia, i passades les 9 , arribem a Can Maçana, on esmorzem. Seguim caminant, ara som 25 ja que s’hi han afegit dues noies mes. Passem per sota la roca foradada i al cap d´una estona passem pel tros mes complicat de la ruta, es una llastra de pedra inclinada i aquest cop la trobem mullada, be, passem tots i en poca estona mes arribem a Santa Cecilia. Aquí fem dos grups, un anirà per la carretera i l’altre pel GR, fins al Monestir. Al voltant de la una arribem al Monestir, fem la cerveseta i agafem l’autocar que ens porta a Capellades. Uns quants de la colla ho celebrem amb un dinar de acomiadament.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos