Darrera sortida de l’any 2014 del Caminant per la Comarca. Aquesta vegada ens desplacem en cotxe fins a L’Ordal, on comencem una nova ruta. Som 16 caminadors, el dia es lleva un xic núvol, tot i això, la temperatura es prou bona i després d’uns primers quilòmetres de pujada, tothom comença a “treure’s sostres”. Arribem al Montcau, un dels cims més alts del Penedès, i seguidament avancem cap al pic que domina el torrent de Vallvardina, on parem a esmorzar. Com ja es tradició cada sortida del mes de desembre, la Sonia treu les catànies i el Salvador el Cava, i brindem pel Nadal, i que poguem caminar tota aquesta colla molts i molts anys! Ja amb l’escalfor del cava dins del cos, reprenem la marxa, deixant a l’esquerra l’urbanització Safari Park i arribem al radar metereològic del Puig d’Agulles, a partir d’aquest punt, tot es baixada, travessem les canteres i arribem a L’Ordal per l’altre banda de poble. Ha estat una sortida molt maca i hem descobert uns nous racons de les nostres muntanyes que no conexíem. comentaris: Rafa Saiz

Les fotos