Aquest cop hem anat als límits de la comarca, ja tocant a la Segarra. Sortim del poliesportiu a les 8 del matí, direcció a Castellfollit de Riubregós. El dia es gris i pel camí no para de ploure. Aparquem els cotxes a la plaça de la vila , ens posem les botes i els impermeables i comencem la ruta amb una lleugera pluja. Remuntem un torrent per un caminet molt enfangat que en portarà fins l’ermita de Santa Maria de la Vall. Com que no para de ploure decidim esmorzar dins d’un túnel que travessa la carretera. Després d’esmorzar reprenem la marxa per un corriol que en forta pujada ens portarà fins a la masia de Cal Mas. Després passem per un bosc molt maco i en poca estona arribem a Calonge de Segarra, seguim la marxa fins el petit poble de Enfesta i amb mitja hora més arribem a Castellfollit. Han estat 3 hores i mitja de marxa ràpida, segurament per la pluja. Aquest cop hem sigut 15 caminadors.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos