Quedem com sempre al poliesportiu a les 9 del mati. Ens desplacem amb cotxe fins a l’entrada de Castellfollit del Boix. Comencem a caminar, fa força fred i el cel està tapadet. Avui som 37 . Passem pel Pantà de Montaner, curiosament està tot glaçat, després de fer les fotografies de rigor seguim caminant. Al cap d’una estona creuem la riera de Grevalosa i comencem a pujar. Fins ara el terra era glaçat pel fred, però ara comença a tocar el sol i es desfà el gel i tota la pujada es plena de fang. Arribem a dalt la carena i en poca estona ja som a Santa Cecília de Grevalosa, on hi Esmorzem. Després seguim caminant fins arribar el Cogulló de Cal Torre (882 m.), Al cim podem trobar-hi un vèrtex geodèsic. Després agafem un corriol que ens portarà altre vegada a Castellfollit. Avui han estat unes 4 hores entre caminar i esmorzar.

Les fotos