Quedem com sempre al poliesportiu per anar amb els cotxes fins al terme municipal de Sant Pere Sallavinera. Avui ens hem ajuntat 21 caminadors. Aparquem els cotxes al costat de la font de la Fortesa. Comencem a caminar i ens dirigim cap al nucli de la Fortesa. Ens acompanya la famosa boira segarresa. Seguim caminant fins a passar pel costat de la masia de cal’ Espona. Pel camí anem trobant restes de neu de la nevada de principis de mes. Més tard anem a veure la font de Seguers. En un lloc del camí, on teníem previst esmorzar, ens trobem al Toni i la Núria, amb la sorpresa que ens han preparat un guisat amb cigronets de l’alta Anoia. Al cap d’ una estona més de caminar arribem al castell de Boixadors, on ens espera l’alcaldessa de Sant Pere Sallavinera, per fer-nos una visita guiada del castell. Un cop visitat el castell reprenem la marxa per anar a buscar els cotxes. Avui hem fet uns 15 quilòmetres.
comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos