Un matí gris i ennuvolat. Hi ha plogut durant la nit, fet que ens fa reflexionar a la sortida. Al final plantem cara al temps i decidim sortir! Els dotze caminadors anem amb cotxe per la pista que va de la Vinya Nova a Can Jorba, just on comença el corriol dels francesos. Iniciem el camí, al principi per dintre del bosc i tapats per la vegetació, sempre caminant en pujada sostinguda, guanyem alçada passant per davant del Montgrós. La boira juga amb nosaltres i amaga les capritxoses formacions que ens envolten. Sortim a les escales que ens portaran fins al mirador de Sant Jeroni, el fred i el fort vent només ens deixa fer dues fotos i baixem a l’ermita per esmorzar i desfer el camí que ens porta de nou als cotxes. A la tornada el temps ens ha fet costat i s’ha mantingut sense ploure; fins i tot la boira ha escampat, deixant-nos veure el fantàstic entorn que ens acompanya.
Comentaris: Francesc Torres

Les fotos