Aquest diumenge 20, hem fet la primera sortida de la temporada. Hem sortit des del poliesportiu, amb cotxes fins a Argençola. El cel està molt tapat i de camí per la carretera a estones plou, comencem a caminar cap a les 9.45, som força colla, 31, primer fem un trosset de carretera fins agafar una pista que ens durà al petit poble de Rocamora. Desprès per dins el bosc per un camí amb pujada arribem a dalt la carena, hi ha molta boira i gairebé no es veu res. Comencem a baixar per l’altre vall passant per la masia de cal Mensa i pocs minuts mes tard arribem a Contrast, ara plou una mica fort i ens aixopluguem sota un cobert i aprofitem per esmorzar. Desprès seguim caminant , passem pel costat d’un moli d’oli, i al cap de poca estona arribem a Argençola. La caminada no ha estat gaire llarga, unes 3 hores. Be doncs, fins la propera, el mes de Desembre.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos