Aquesta vegada fem una sortida nocturna. Com sempre sortim del poliesportiu a les 9, però del vespre. Som 16 persones. Durant el dia ha estat plovent a estones. Però finalment ara ja no ho fa. Comencem pujant per la Font Cuitora camí de la casa dels “Enanitus”, tots o gairebé tots portem frontal o llanterna. Mes amunt ens creuem amb la gent de l’espai família, son força colla. Després passem per les vinyes del Torres i creuem la carretera de Sant Quinti, seguim el GR fins arribar a la masia del Manau Vell i per un camí mig perdut arribem a una pista que ens durà fins el pont d’Espoia. Seguim pel pla de la Torre i passem pel costat de la “Casa vermella” i traspassem el riu d’Agost, per desprès pujar cap a les vinyes del Bartrolí i finalment baixar cap a Capellades. Han estat unes tres hores i crec que l’experiència a valgut la pena. Fins la propera , que serà a Montserrat.
Comentaris: Jordi Bernadet

Les fotos